Vrouwke de Rijk

in opdracht

Het is ook mogelijk dat er werk gemaakt wordt in opdracht.

Alle werken worden op canvas doek geschilderd. Een lijst om het werk af te maken behoort tot de mogelijkheden, anders zijn de zijkanten mee geschilderd.  Er wordt geschilderd met acrylverf en gebruik gemaakt van fine-liners, afhankelijk van het werk wordt er, in overleg  de keuze gemaakt of  het werk afgewerkt wordt met een finish, of mat blijft.

De maatvoering is naar eigen wens en bepaalt de kostprijs.

60 x 60 cm of 40 x 60 zal ongeveer neerkomen op € 350,- Incl. lijst!

Het is mogelijk om in het vierkant of in een rechthoek (staand/liggend) de opdracht uit te voeren. Dit wordt vaak bepaald door de gewenste afbeelding.

De keuze of het werk in kleur, zwart-wit of sepia gemaakt wordt gaat in overleg, maar een zekere artistieke vrijheid zal blijven bestaan.

Er wordt gewerkt naar aanleiding van een foto. Deze hoeft niet digitaal te zijn, dus oude foto’s kunnen zéér zeker gebruikt worden.

Alleen profielwerken behoren tot de opdrachten, geen dieren of de gehele mens. Ook worden er geen nieuwe composities gemaakt. Wel kunnen de kleurstellingen of uitsnede veranderd worden. Dit zorgt er voor dat de tijdsinvestering  betaalbaar blijft.

Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden via de contact-button en kijk in de portfolio of bij onderstaande werken naar de stijlmogelijkheden.


| facebook | Copyright © 2018/2023 - Alle rechten voorbehouden. | powered by vascofialho.nl